Autorijschool ZEBRA rijopleidingen helpt u bij het opfrissen van uw rijstijl

Kruispunt bij Muiderwaard in Alkmaar
Kruispunt bij Muiderwaard in Alkmaar

Het leven verandert steeds meer, vaker en sneller. Dit geldt natuurlijk ook voor het verkeer. Het autoverkeer is de afgelopen jaren enorm toegenomen en dat is te merken aan de drukte. Om dit grotere aanbod in goede banen te leiden zijn er ook veel verkeersregels en situaties veranderd.

 

Mocht u ook wel eens denken “He? Hoe zit dit ook alweer?” , dan is het wellicht een goed idee om bij ZEBRA rijopleidingen een opfriscursus te volgen. Vijf lessen van 60 minuten waarbij alle nieuwe ontwikkelingen worden behandeld. Ook de verkeerssituaties die u als vervelend ervaart zullen we oefenen. Wij rijden in de regio Alkmaar, Hoorn en Purmerend, maar kunnen op verzoek ook een voor u belangrijke route rijden. Denk hierbij aan de route naar uw werk of het rijden op de snelweg of het rijden in het centrum van Amsterdam. U kunt rijden in een lesauto van onze autorijschool, maar desgewenst begeleiden wij u ook bij het rijden in uw eigen auto.

 

Opfriscursus in een automaat is ook mogelijk. Of gewoon eens proberen of een automaat beter bij u past dan een schakelauto? Probeer het eens in onze lesauto automaat!

 

Uiteindelijk is de ZEBRA Opfriscursus een op maat gemaakte training die geheel naar uw wensen kan worden samengesteld door onze rijschool. Een gemiddelde opfriscursus kost €200,-.

 

Meer weten over de opfriscursus van onze autorijschool?

Bel ons: (06) 3373 2272

Mail ons: info@zebrarijopleidingen.nl

Of gebruik het aanmeldformulier voor een gratis intake.

 

Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Limmen, Egmond, Bergen, Schoorl, Zuid Scharwoude, de Noord, Niedorp, de Rijp, Stompetoren, Schermer, Akersloot en Langedijk